Thuisverpleging met een hart voor mensen

Dagelijkse of regelmatige inspuitingen
Alfazorg is er voor u

Hebt u op tijd en stond inspuitingen in Ronse nodig? Dan kunt u een beroep doen op de zachte zorgen van Alfazorg. Mathias komt bij u langs om u de gepaste inspuitingen te geven. Hij is zeven dagen per week beschikbaar en schikt zich graag naar uw wensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Alfazorg geeft graag een woordje uitleg over hun manier van werken.

Alle soorten inspuitingen

Alfazorg zet alle soorten inspuitingen – is dat nu intramusculair, subcutaan of intraveneus. Mathias is professioneel getraind en hebben al enkele jaren relevante ervaring op de teller staan. U kunt dus op beide oren slapen: alle inspuitingen gebeuren snel, efficiënt en zo pijnloos mogelijk.

Maak gerust een afspraak

Alles begint met een kennismakingsgesprek. Die kunt u aanvragen via het formulier op deze website. Thuisverpleger Mathias komt dan eens langs om alles te overlopen en ervoor te zorgen dat u de beste zorgen zal krijgen. Zij hechten veel belang aan een goede vertrouwensband zodat u optimale medische zorgen krijgt in een vertrouwd en aangenaam kader.

Heeft u een vraag?

Contact

Thuiszorg op maat

Hart voor mensen

Verpleegkundige hulp